Om mig

Jag har i hela mitt yrkesverksamma liv arbetat inom bank. Tjänsterna har varit många och arbetsuppgifterna har växlat och det har aldrig blivit trist. Sexton år som säkerhetschef har inneburit en inblick i kriminella personers ansträngningar för att komma över bankkunders eller bankens pengar, liksom den rädsla och förtvivlan som utsatta kunder känt när de kriminella har lyckats. Dessa och andra erfarenheter från min tid inom bankvärlden har bl.a. resulterat i två romaner. Se vidare under om mitt skrivande/beställ böcker.

Ett stort vinintresse har medfört resor och besök på vingårdar i ett antal länder. En fascinerande värld har öppnats för mig när man ser vinböndernas ansträngningar för att utveckla sina gårdar och sina produkter. På min blogg, under fliken ”Tankar från Runudden” kommer jag då och då att berätta från vinets värld och kanske även ge en del tips på prisvärda viner.

Förutom intresse för skrivande och vinprovning kan jag berätta att jag är både morfar och farfar. Jag är gift och har två barn och fem barnbarn. Jag bor på Frösön men tillbringar mycket tid i stugan i Gräftåvallen, Oviksfjällen. Jag sysslar gärna med släktforskning, film och foto och motionerar regelbundet, helst på skidor men orientering, cykel och fjällvandring är annat som ligger mig varmt och hjärtat.